Eesti keelesrusfineng

Hea Toidu Festival - Grillfest 2018

8.-9. juuni 2018 Pärnu Vallikääru aasal kell 11.00-23.00

Esitleja

Suurtoetaja

Eesti liha ja leiba kõigile!

Grillfest, Rakvere LK ja Eesti Pagar pakuvad laupäeval kell 11 Martensi väljakul toimuval Pärnu Päeva avamisel liha ja leiba. 

Tänavu 9.aprillil kuuendat korda toimuv Pärnu Päev on linnaelaniku päev, millega tähistatakse ühtlasi linna 765. sünnipäeva. Eesti Grilliliidu grillimeister Meelis Meedla (pildil paremal) on selleks pidulikuks päevaks küpsetanud Rakvere LK suure ehtsa Eesti päritolu sea. Eestimaa farmis kasvanud siga kaalub tubli 50 kg, selle ettevalmistamiseks ja küpsetamiseks kulub grillimeistril kokku 14 tundi, selle seas ka üks magamata öö. Siga maitsestatakse ainult soolaga. Eesti Pagar pakub leivakõrvaseks populaarseimat rukkileiba Rehe, mis on valmistatud 100% Eesti rukkist. 
 
Grillfesti peakorraldaja Auris Rätsep: “Olgu need lihtsad eestimaised kulinaarsed naudingud avapauguks juunikuus Vallikääru aasal toimuvale suurele toidukultuurifestivalile. Maitsma on oodatud igaüks ja võtke oma kondisõpradest koerad ka kaasa! Liha ja leiba jätkub laupäeval maitsmiseks sadadele huvilistele ja kahe kuu pärast Grillfestil juba kümnetele tuhandetele toidusõpradele.”

Loe ja vaata lisaks: Eelmise aasta Pärnu Päeva avamisel toimunud suure seasöömise ülevaade ja pildigalerii.

Rehe leib